OBS! GRUNDET CORONARESTRIKTIONER: SØRG I HELE 2021-SÆSONEN FOR AT TILMELDE DIG ETHVERT ARRANGEMENT, DU ØNSKER AT DELTAGE I – HVAD ENTEN DET ER INDEN- ELLER UDENDØRS. DET ER DEN ENESTE MÅDE, HVORPÅ VI KAN STYRE DE TIL ENHVER TID TILLADTE PUBLIKUMSTAL. PRINCIPPET VED TILMELDING I HELE 2021 ER “FØRST TIL MØLLE”

Tilmelding til vore arrangementer er altid nødvendig. Max. antal publikummer til indendørskoncerter og foredrag er 50. (Tilmelding til udendørsaktiviteter (“Blues i Bakkerne” og “Æblefestival i Magtenbølle” er dog normalt ikke nødvendig)

Tilmelding sker til Jørgen Bjerring (kasserer) – helst pr. mail (hvis vi ikke kender dig i forvejen), da vi ofte mailer praktisk info til alle tilmeldte nogle dage før arrangementet.
Jørgens mailadresse: magtenboelle@gmail.com eller evt. sms 2961 5859 (angiv gerne mailadresse samt antal billetter, du ønsker at købe).

Entrébetaling kan overføres pr. Netbank: kt. 6880-1082667 eller MobilePay: 38193

Entré til Musik & Brunch-arrangementer (lørdage) er 150 kr. pr. person for medlemmer af foreningen “Sulelængens Venner”;
ikke-medlemmer 200 kr. pr. person

Entré til “intimscene”-arrangementer og søndagsmatinéer er 100 kr. pr. person for medlemmer af foreningen “Sulelængens Venner”; ikke-medlemmer 150 kr. pr. person

VEL MØDT I SULELÆNGEN I MAGTENBØLLE